Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Barnas sprø fiskepinner med ertepuré og stekt søtpotet



Barnas sprø fiskepinner med ertepuré og stekt søtpotet oppskrift.
Fotograf: Sentralen
Disse fiskepinnene er enkle å lage og morsomme å spise, også for hele familien. Fisken med tilbehør inneholder viktige næringsstoffer som er bra for barn i vekst.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grtorskefilet, uten skinn og bein
1stkegg
4sshvetemel
1dlhavregryn, lettkokte

Ertepuré

200grerter, fryst
2sskokosmelk
2ssvann
1stkeggeplomme
1tsmynte, frisk

Søtpotet

1stksøtpotet
1sssmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Barnas sprø fiskepinner med ertepuré og stekt søtpotet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier110,36416,18Kcal
Protein11,7544,31gram
Karbohydrat7,7029,04gram
Kostfiber1,706,41gram
Fett3,2412,22gram
Mettet fett1,455,47gram
Salt0,130,48gram
Pris på oppskriftenKr 7,28Kr 27,45Kroner
Hele oppskriften veier1 508 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær torsk biter og sjekk for bein.
Ha hvetemel i en bolle, pisk egg i en annen bolle, og ha havregryn i en tredje bolle.
Vend fiskebitene først i hvetemel, så i egg og rull dem deretter i havregryn.
Stek fiskepinnene på middels varme til de er gylne og sprø på alle sider, ca. 2 minutter.

Ertepuré
Kok erter møre i usaltet vann i ca. 4 minutter.
Hell av kokevannet i en skål.
Tilsett kokosmelk, vann, eggeplomme og mynte.
Spe på med litt av kokevannet og mos med en stavmikser til ønsket konsistens.

Søtpotet
Skjær søtpotet i båter og kok i usaltet vann i ca. 5 minutter.
La potetbåtene renne av seg og stek dem gylne i smør i en varm stekepanne.
Server fiskepinner med ertepuré og søtpotet til barn fra 12 måneder og opp.

Tips:
Dersom man øsker å lage denne retten til en mindre baby kan man mose alle ingrediensese i en foodprosessor. Du kan også erstatte søtpotet med vanlig potet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 32663)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Barnemat

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Barnas sprø fiskepinner med ertepuré og stekt søtpotet.Barnas sprø fiskepinner med ertepuré og stekt.
Denne retten har 110,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Barnas torsk med gulrot og appelsin.Barnas torsk med gulrot og appelsin.
Denne retten har 64,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.