Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Barselsuppe fra Åmot




Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

I gamle dager var det vanlig at de nærmeste gikk med barselmat. I deler av Hedmark varierte barselmaten mellom rømmegrøt og barselsuppe.
Denne barselsuppen fra Åmot besto av rød sagogryn som ble kokt i vann, sammen med rikelig med svisker og rosiner, til den ble blank. Suppen måtte være søt og god. Som tilbehør hadde gjesten rømmevafler med seg.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13624)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.