Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bebek betutu (Krydret and)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kgandekjøtt
2stkløk
Ca 4,5feddhvitløk
1cmgalangal
2sskokosolje eller vegetabilsk olje
unge bananblader (eller aluminiumsfolie)

Krydder

5stktørkede chilli
2stkkardemommekapsler, skrelte svarte
1sskorianderfrø
1,5tsspisskummenfrø
0,5tsfennikelfrø
Ca 1,5bit(er)muskatblomme
1,5tssalt
1tshel pepper
1tsrekepastaIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tsrevet frisk gurkemeierot eller 1/3 ts gurkemeiepulver
12stkparanøtter eller 20 rå cashewnøtter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bebek betutu (Krydret and) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier348,991 383,08Kcal
Protein11,5045,58gram
Karbohydrat1,114,40gram
Kostfiber0,552,18gram
Fett33,05130,98gram
Mettet fett9,1436,22gram
Salt0,592,34gram
Pris på oppskriftenKr 14,28Kr 56,59Kroner
Hele oppskriften veier2 378 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tøm og plukk anden, skyll den i kaldt vann og la den renne godt av. Ha løk, hvitløk og ingefær i en mikser eller kjøkkenmaskin og mal til en glatt pasta. La den surre i kokosoljen eller den vegetabilske oljen i ca 3 ½ minutt. Ta av varmen.

Rist chilli, kardemomme, koriander, spissskummen, fennikel og muskatblomme i en tørr stekepanne over middels varme ca 5 minutter. Mal blandingen til et passe glatt pulver. Tilsett salt og pepperkorn og mal et øyeblikk.

Bland krydderne med den freste løken, tilsett rekepasta og gurkemeie. La surre i 2-3 minutter under omrøring. Mal nøttene til et fint pulver bland med krydderpulveret. Gni anden ut og innvendig med litt av blandingen.

Skyll de unge bananbladene i kokende vann så de blir rene og myke. Fjern de tykke midt ribbene. Pakk anden inn i flere blader, som pensles på innsiden med kokosolje eller den vegetabilske oljen. (Bruk flere lag med blader, ellers blir anden brent) Lag en pen pakke og knytt den sammen med en tynn ståltråd. Plasser anden over ilden i en ovn forvarmet til 180 grader med en langpanne under og stek ca 2 timer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Prior
(Intern: 20205)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.
Denne retten har 96,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også And i appelsinsaus.And i appelsinsaus.
Denne retten har 284,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt andebryst.Stekt andebryst.
Denne retten har 80,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.