Béchamel-saus


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3dlmelk
1stklaurbærblad
25grsmør eller margarin
25grhvetemel
1knivsoddmuskat
1dashsalt
1dashpepper


Fremgangsmåte:

Ha melk og laurbærblad i en kasserolle og varm det opp til kokepunktet. Ta kasserollen av varmen.

Smelt smøret for seg og dryss melet over. Rør jevningen sammen med en treskje og la den stå over varmen i ca 1-2 minutter. Ta den av varmen.

Ta laurbærbladet opp av melken. Hell melken forsiktig i jevningen mens du rører kraftig for å unngå klumper. Kok opp og la sausen koke til den tykner. La den småkoke i 2-3 minutter. Smak til med muskat, salt og pepper.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 7308)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Frankrike

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 115,51 Kcal
Protein 3,77 g
Fett 6,99 g
Karbo 9,21 g
Pris 2,58.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!