Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Beijinjos Brasiliansk konfekt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2boks(er)Nestle kondensmelk med sukker
2sssmør
2stkegg
450grkokos


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Beijinjos Brasiliansk konfekt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier329,614 650,40Kcal
Protein6,8897,07gram
Karbohydrat7,47105,39gram
Kostfiber5,2073,37gram
Fett29,09410,42gram
Mettet fett20,35287,11gram
Salt0,101,43gram
Pris på oppskriftenKr 6,81Kr 96,08Kroner
Hele oppskriften veier1 411 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

2 bokser Nestle kondensmelk med sukker helles i en tykkbunnet kasserolle.
2 ss smør has i
2 egg piskes lett og has i kasserollen
450 g kokos blandes i

Kok sakte opp, rør hele tiden. Pass på! Ferdig når du ser bunnen og den begynner å "bli kokt" (endrer konsistens. Prøv evt med en ts i litt kaldt vann, og se om den stivner litt). Avkjøles. En ts i gangen rulles til små kuler, rulles i sukker og legges i små konfektpapir. Pynt med en hel nellik i hver.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Elsa's hjemmeside
(Intern: 16351)
Kategori: Konfekt
Land: Brasil

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.