Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Belgiske vafler

Oppskriften har fått 4,1 poeng. 4,1 poeng (av max 6) i snitt fra 65 lesere
Oppskriften har hatt 77737 lesere! 77737 lesere

Ingredienser

Porsjoner
500grhvetemel
2,6dlmelk
2,6dlvann
4stkegg
150grMargarin
100grsukker
25grgjær
1ssmatolje
1dashSalt
vaniljesukker
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Belgiske vafler er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Fotograf: Brodogkorn.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Vafler
Land: Belgia




Belgiske vafler.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 vafler

Mel røres med eggeplommer, sukker og vaniljesukker. Gjær oppløst i vann tilsettes. Varm margarinen i melken. Olje, margarin og melk tilsettes deigen. Rør grundig, og tilsett salt og eggehvite. La deigen heve. Bakes i et varmt jern. HUSK å snu jernet etter å ha helt deigen i, ellers brenner det fast.
NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 239,463 660,77183,0 %
Fett: 9,78149,51 gr213,6 %Fett36,75 %
Protein: 6,2595,55 gr191,1 %Protein10,44 %
Karbo: 30,99473,76 gr157,9 %Karbo51,76 %
Fiber: 1,2418,96 gr63,2 %Fiber1,03 %
Mettet fett: 2,2935,01 gr175,0 %
Salt: 0,233,51 gr70,1 %
Hele oppskriften veier 1528,76 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,97 .-
Pris 1 porsjonerKr. 30,12 .-Se din tallerken
Pris pr vaflerKr 3,01.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Bruchettavaffel hos oss.Les mer om Vafler med brunost hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:22614



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser