Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bercysaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5sssmør
1stkfinhakket vårløk
1,25dltørr hvitvin
1,25dlveloutésaus til fisk (se denne)
2tsfinhakket frisk persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bercysaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier171,30238,49Kcal
Protein1,662,31gram
Karbohydrat4,936,86gram
Kostfiber0,771,07gram
Fett12,6217,57gram
Mettet fett5,107,10gram
Alkohol4,26 %
Salt0,140,19gram
Pris på oppskriftenKr 7,46Kr 10,39Kroner
Hele oppskriften veier278 gr totalt gram

Fremgangsmåte:



Smelt smøret i en liten kjele. La vårløken surre i smøret til den er myk, men ikke brun. Tilsett vinen og la det surre over middel sterk varme til væsken er redusert til det halve.

Tilsett den ferdige sausen og varm opp til kokepunktet. Rør ofte. Bland inn persille og server med stekte eller kokte fiskefileter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7309)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.