Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Berlinerkuler




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkegg
250grsukker
5dlseterrømme
1,5dlmelk
4tshornsaltIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2tskardemomme
melis


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Berlinerkuler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier278,042 948,11Kcal
Protein3,5137,22gram
Karbohydrat26,11276,85gram
Kostfiber0,131,38gram
Fett17,70187,68gram
Mettet fett10,57112,08gram
Salt0,090,99gram
Pris på oppskriftenKr 4,75Kr 50,37Kroner
Hele oppskriften veier1 060 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok i jerngryte og bruk så mye smult at kakene får god plass. Beregn ca 1 kg smult til 1 porsjon kaker. Varm fettet langsomt til ca. 175 C. Fettet er passe varmt når det bruser rundt en pinne. Kakene skal gå raskt til bunns og straks dukke opp igjen, heve seg og bli gyllenbrune på undersiden. Snu dem raskt så de blir jevnt brune. Tilsett en bit rå potet om fettet blir for varmt. Er fettet for lite varmt trekker kakene fett. Er fettet for varmt blir kakene brune utenpå og rå inni. La de stekte kakene bli avkjølt på papirhåndkle over en rist før de legges i plast.

Sprøyt syltetøy i de ferdige kulene med en sprøytepose og trill dem i melis. Berlinerkuler er også gode uten fyll.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13103)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Strull 2.Strull 2.
Denne retten har 319,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rømmebrød fra Oppdal.Rømmebrød fra Oppdal.
Denne retten har 301,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Smultringer 2.Smultringer 2.
Denne retten har 309,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Strull fra Akershus.Strull fra Akershus.
Denne retten har 334,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Strull.Strull.
Denne retten har 331,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Smultringer 6.Smultringer 6.
Denne retten har 535,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 42,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.