Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Biff tartar på grønn aspargesmatte



Biff tartar på grønn aspargesmatte oppskrift.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grytrefilet av okse
1tssalt
0,5tspepper, malt
0,25tsCayennepepper
1tsworcerstershiresaus
3stkgrønne asparges
1sssmør
4blad(er)salatblad
0,5sssylteagurk
0,5ssrødbeter
0,5ssløk
0,5sskapers
1stkeggeplomme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-soya
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Biff tartar på grønn aspargesmatte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138,69439,99Kcal
Protein12,0838,32gram
Karbohydrat1,494,73gram
Kostfiber0,762,41gram
Fett9,2129,22gram
Mettet fett5,1016,18gram
Salt2,628,30gram
Pris på oppskriftenKr 14,00Kr 44,42Kroner
Hele oppskriften veier317 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Når du velger kjøtt til tartar skal det være magert og uten sener. Du kan bruke flatbiff, mørbrad, indre eller ytrefilet. Kjøttet skal være friskt i farge og lukt. Når du lager tartar er det som ellers ekstra viktig at alle redskaper er rene.

1. Skrap eller finhakk kjøttet med en skarp kniv, bland i krydder og worcestersaus.
2. Form tartaren til en firkant, ca 1 cm tykk. Lag rutemønster på toppen ved å trykke lett med en kniv.
3. Skrell aspargesen og del den i to. Kok den i 3-4 minutter i lettsaltet vann. Sil av vannet og vend aspargesen i smør. Dryss over litt salt.
4. Legg asparges i bunnen på en tallerk, tartar og salat over.
Server med finhakket sylteagurk, rødbet, løk, kapers og rå eggeplomme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 18600)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Carpaccio- Skiver av urtestekt indrefilet.Carpaccio- Skiver av urtestekt indrefilet.
Denne retten har 143,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 27,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Carpaccio med Gilde ytrefilet av storfe.Carpaccio med Gilde ytrefilet av storfe.
Denne retten har 289,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff tartar på grønn aspargesmatte.Biff tartar på grønn aspargesmatte.
Denne retten har 138,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lefse med storfehale.Lefse med storfehale.
Denne retten har 301,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Carpaccio 3.Carpaccio 3.
Denne retten har 192,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.