Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Biffens lune rede



Biffens lune rede oppskrift.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkentrecôte eller ytrefilet
Ca 4stk storstore mandelpoteter
Ca 6stkaromasopp
2stksmå løk
1bunt(er)vårløk
1stkrød paprika
2dlmaisolje
1sssmør
3dlmatfløte
Ca 1tsmaldonsalt
0,5tsnykværnet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Biffens lune rede med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier167,581 867,60Kcal
Protein4,0845,47gram
Karbohydrat7,3281,58gram
Kostfiber1,0511,70gram
Fett13,32148,44gram
Mettet fett3,9544,02gram
Salt0,161,74gram
Pris på oppskriftenKr 5,93Kr 66,09Kroner
Hele oppskriften veier2 229 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Potetredene:
Riv mandelpotetene i tynne strimler. Varm opp oljen i en panne til den er frityrvarm og dryss halvparten av potetstrimlene som et tynt teppe i oljen slik at det dekker hele pannen.

2. La potetene frittere noen minutter til de blir gyllenbrune og sprø. Ta potetene ut av oljen med en hullsleiv og legg på et tørkepapir i en stor suppetallerken el. lign. og dryss på litt salt. Lag to slike reder. Dette kan gjøres litt tid i forveien.

3. Biffen:
Pepre og salte biffen like før den skal i pannen. Stek biffen som biff skal stekes. I varm panne i godt smør. På den ene siden til kjøttsaften pipler ut på oversiden, og på den andre siden til det samme skjer. 2-3 minutter på hver side.
4. Når biffen føles myk inni er den rå, når den begynner å få litt "sprett" er den medium og når den ikke spretter lenger er den død!
5. Legg biffene rett fra pannen og i aluminiumsfolie i 3-5 minutter for å hvile og samle krefter til måltidet.

6. Saus/stuing:
Skiv soppen. Del løken i båter. Strimle paprika i litt tykke strimler og del den hvite delen av vårløkene i fire. Fres først opp løken og soppen. Ha deretter i vårløken og til slutt paprikaen. Ha så i 2-3 dl fløte og kok inn til det begynner å tykne. Smak til med pepper og salt til slutt.

Anretning:
Legg et potetrede på hver tallerken. Anrett stuingen midt i hvert rede. Del biffene på skrå (hell knivbladet ca. 45 grader på biffen når du skjærer) og anrett de to halvbiffene med de mørkerosa snittflatene synlige på toppen av stuingen. Fordel kjøttkraften fra folien på de to biffene,legg en kvast timian på toppen og server.

Erotisk, enkelt og supersnaddrete!!
Med en god vin til skulle kvelden være i boks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 18626)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tournedos 2.Tournedos 2.
Denne retten har 132,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Løvtynn biff med fersk pasta.Løvtynn biff med fersk pasta.
Denne retten har 130,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grønn entrecôte.Grønn entrecôte.
Denne retten har 142,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Entrecôte med fløtegratinerte poteter.Entrecôte med fløtegratinerte poteter.
Denne retten har 106,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff for to.Biff for to.
Denne retten har 82,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bisteksilog.Bisteksilog.
Denne retten har 102,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff med melon og edamamesalat.Biff med melon og edamamesalat.
Denne retten har 178,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff med scampi 2.Biff med scampi 2.
Denne retten har 110,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff Balmoral fra Skottland.Biff Balmoral fra Skottland.
Denne retten har 171,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Risburger med biff.Risburger med biff.
Denne retten har 251,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pestomarinert ytrefilet.Pestomarinert ytrefilet.
Denne retten har 173,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff med råmarinerte rødbeter.Biff med råmarinerte rødbeter.
Denne retten har 116,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff Creole.Biff Creole.
Denne retten har 49,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fajitas med entrecôte og bakt løksalat.Fajitas med entrecôte og bakt løksalat.
Denne retten har 176,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff med scampi 3.Biff med scampi 3.
Denne retten har 64,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.