Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bigaradesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5sshvetemel
3,25dlvarmt vann
2stkstrimlet skall av appelsiner
1ssCuracao appelsinlikør
1stkappelsin, saften
2tssitronsaft
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bigaradesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier35,2247,61Kcal
Protein0,620,84gram
Karbohydrat6,288,49gram
Kostfiber1,321,78gram
Fett0,110,15gram
Mettet fett0,010,01gram
Alkohol0,57 %
Salt0,180,25gram
Pris på oppskriftenKr 1,73Kr 2,34Kroner
Hele oppskriften veier541 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Denne sausen serveres vanligvis til stekt and. Når anden er stekt, tar du den ut fra langpannen og holder den varm. Hell alt fett som måtte ligge igjen i langpannen, men la stekesjyen være igjen.

Sett langpannen på en kokeplate og dryss melet i. Rør det inn i sjyen. Fortsett å røre over middels sterk varme til melet er brunt. Tilsett vannet og kok opp. Rør av og til. Demp varmen og la det småkoke i 5 minutter. Rør av og til.

Imens skjærer du appelsinskallet i fysrtikktynne strimler og koker det forsiktig i noen minutter for å fjerne bitter smak. La vannet renne av. Ha strimlene i langpannen. Kok i 5 minutter ved svak varme, til strimlene er myke. Tilsett Curacao. Rør inn appelsin- og sitronsaft, og smak til med salt og pepper. Serveres varm til andresteken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7311)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Saus til kylling.Saus til kylling.
Denne retten har 92,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sursøt saus med plommer.Sursøt saus med plommer.
Denne retten har 127,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.