Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Birkebeiner Fenalårruller med honningstekte poteter 1



Birkebeiner Fenalårruller med honningstekte poteter 1 oppskrift.
Fotograf: Gilde

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grGilde Birkebeiner Fenalår
8stktykke, ferske potetlomper
4stkegg, hardkokte
1bunt(er)gressløk
1stkavocado
1pakkePhiladelphiaost, naturell

Litt majones

5stk storpoteter
1sshonning
0,5stksitron, saften
3,5ssCrème Frâiche
Litt paprikakrydder
Litt frisk koriander
1dashSmør til steking
Salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Birkebeiner Fenalårruller med honningstekte poteter 1 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier131,65684,37Kcal
Protein4,7624,74gram
Karbohydrat12,1563,16gram
Kostfiber1,457,54gram
Fett6,7935,30gram
Mettet fett3,0916,06gram
Salt0,633,26gram
Pris på oppskriftenKr 7,21Kr 37,48Kroner
Hele oppskriften veier2 079 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Knus de hardkokte eggeplommene i en skål og ha i litt majones. Rør sammen til en smidig og smørbar masse, smør dette utover potetlompene. Dekk til med fenalår og smør Philadelphiaost på spekeskinken. Legg noen strå frisk gressløk over lompene og rull sammen.

Skrell og skjær potetene i terninger. Smelt litt smør og honning i en stekepanne, og stek terningene møre. Press sitronen over og la det surre i et par minutter. Potetene skal være faste, men gjennomstekte. Hakk de hardkokte eggehvitene og ha dem i potetpannen. Bland i Creme Fraiche og smak til med paprikakrydder, nykvernet pepper og salt.

Skjær fenalårrullene i 2-3 cm tykke biter og legg de pent på en tallerken sammen med potetene. Pynt med skivet avocado, litt ekstra fenalår og frisk koriander.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gilde
(Intern: 24579)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spekemat med sellerisuppe.Spekemat med sellerisuppe.
Denne retten har 275,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Carpaccio med fenalår, ruccola og parmesanost.Carpaccio med fenalår, ruccola og parmesanost.
Denne retten har 180,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Birkebeiner Fenalårruller med honningstekte poteter 1.Birkebeiner Fenalårruller med honningstekte p.
Denne retten har 131,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.