Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bisque fra Odense




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stksjøkreps (forvellet i 10 min. og avkjølt)
2stksjalottløk i skiver
0,25stkrotselleri i terninger
10cmpurre i ringer
1stk litegulrot i terninger
1stk litepotet i terninger
1sstomatpuré
1sssoyasaus
75grusaltet smør
8stkhvite pepperkorn, knuste
2kvist(er)timian eller estragon
1feddhvitløk, i skiver
4cltørr hvitvin
2clakevitt (Ålborg)
4cltørr vermut
0,25literfiskekraft
salt ?
4dlcreme fraiche / kesam


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Selleri
Skalldyr
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bisque fra Odense med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier130,52432,76Kcal
Protein3,1010,28gram
Karbohydrat3,6512,10gram
Kostfiber0,762,52gram
Fett10,4034,48gram
Mettet fett6,5421,68gram
Alkohol1,20 %
Salt0,561,85gram
Pris på oppskriftenKr 8,97Kr 29,74Kroner
Hele oppskriften veier1 326 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens sjøkreps. Del kjøttet i store biter. Knus skall i en morter. Varm olje i en kjele. Tilsett skallet og stek 4-5 minutter på høy varme. Tilsett grønnsaker og urter. Stek noen minutter og rør inn smøret. Stekes litt til. Tilsett tomatpuré og rør et par minutter. Hell i vermut, akevitt og hvitvin. Tilsett kraften og la alt få koke opp. La koke rundt 10 minutter. Skru ned varmen og la det putre en halv times tid. Tilsett creme fraiche og la det koke opp igjen. Sil av.

Bruk stavmikseren og kjør suppen lett og luftig. Fordel hummerkjøtt/kreps i 4 varme, dype tallerkener og hell suppen over. Serveres straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25685)
Kategori: Suppe
Land: Danmark

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.