Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bjørne biffer med gresk krydderblading




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 1kgbjørnebiff
0,5kopp(er)olivenolje
0,5kopp(er)sitronjuice
1sshvitløk pulver
1tssalt
1tspepper
1tsmed en blanding av oregano, meriam, rosmarin og mynte., toppa


Annonse


Næringsdeklarasjon for Bjørne biffer med gresk krydderblading med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier205,40641,05Kcal
Protein16,3050,87gram
Karbohydrat0,692,15gram
Kostfiber0,140,44gram
Fett15,2447,56gram
Mettet fett1,223,81gram
Salt0,551,72gram
Pris på oppskriftenKr 21,00Kr 65,54Kroner
Hele oppskriften veier1 248 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern alt synlig fett fra kjøttet. Bjørnefett harskner lett. Del opp 4 solide biffer.
Bland de andre ingrediensene til en marinade og mariner kjøttet i 3 timer i kjøleskap.
Grill biffene godt. De skal være gjennomstekte pga faren for trikiner.
Sever evt med stekt løk, beranaise saus og poteter.
Ikke bruk marinaden til saus

Merk! Bjørnekjøtt må være gjennomstekt eller kokt pga fare for trikiner.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3044)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Canada

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.