Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bjørne gryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3skive(r)bacon i biter
4stkmedium løk i store biter
4stkmedium poteter i store biter
1pakkefrosne grønne bønner eller evt friske
3stklaurbærblad
900grbjørnekjøtt i terninger. Annet vilt kan og brukes.
4stkgulrøtter i skiver
1pakkeerter, frosne
1liten bokstomat juice


Annonse


Næringsdeklarasjon for Bjørne gryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier86,21635,63Kcal
Protein7,6956,70gram
Karbohydrat5,4540,18gram
Kostfiber1,3910,25gram
Fett3,4325,29gram
Mettet fett0,292,14gram
Salt0,120,91gram
Pris på oppskriftenKr 9,95Kr 73,36Kroner
Hele oppskriften veier2 949 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun bacon i en jerngryte. Tilsett kjøttet og brun det godt. Ha så i løken og la den surre med litt.
Ha i alt det andre og la det småkoke i ca 1 time. Fjern laurbærbladene før servering.

Merk! Bjørnekjøtt må være gjennomstekt eller kokt pga fare for trikiner.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3045)
Tilberedningstid: 90 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Amerika

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.