Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bjørne pølser




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Grisetarmer
1,8kgbjørnekjøtt uten fett i biter
500grflesk i biter
2,5tssalt
2tssort pepper
1tssellerifrø
0,5tstørket timian blader
0,5kopp(er)rødvin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bjørne pølser med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier197,36603,50Kcal
Protein17,6253,88gram
Karbohydrat0,160,49gram
Kostfiber0,080,24gram
Fett13,6241,65gram
Mettet fett2,828,62gram
Alkohol0,50 %
Salt0,742,25gram
Pris på oppskriftenKr 21,62Kr 66,11Kroner
Hele oppskriften veier2 446 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gjør klar tarmene, vask og rens de.
Kjør kjøttet og flesk gjennom kverna 1 gang, tilsett krydder og vin, bland godt og kjør det gjennom den fineste kverna 1 gang til Press det inn i tarmene i ca 10 cm lengde, knytt for og legg i kjøleskap i 2-3 dager.
Kokes så i lettsaltet vann til de er gjennomkokt.

Merk! Bjørnekjøtt må være gjennomstekt eller kokt pga fare for trikiner.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3043)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Canada

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.