Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bjørnebær hetvin




Ingredienser

bjørnebær
370 g sukker pr liter saft
3 dl vann pr liter saft

100 g sukker pr liter vin
til ettersøtning


Annonse


Fremgangsmåte:

Mos bærne, la stå i 4-5 dager ved 22 grader. Press fra saft og tilsett sukker, vann.

Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider.

Vinen ettersøtes med 100 g sukker pr liter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15331)
Kategori: Vinlegging
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.