Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bjørnebærblomstens drøm



Bjørnebærblomstens drøm oppskrift.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Sukkerbrød:

5stkegg
150grsukker
150grhvetemel
1tsbakepulver

Mandelbunn:

150grmandler
150grmelis
4stkeggehviter

Bjørnebærfromasj:

3stkegg
1dlsukker
3dlkremfløte
Ca 5,5plate(r)gelatin
225grfrosne bjørnebær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Bjørnebærblomstens drøm med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier266,414 816,75401,40Kcal
Protein7,37133,2511,10gram
Karbohydrat29,03524,8743,74gram
Kostfiber1,9535,262,94gram
Fett12,99234,8619,57gram
Mettet fett5,1492,937,74gram
Salt0,203,590,30gram
Pris på oppskriftenKr 5,38Kr 97,27Kr 8,11.-
Hele oppskriften veier1 808 totalt1 808 pr porsj151 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i ca. 45 minutter.

Mal mandlene. Bland med melis. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i 30-40 minutter.

Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland inn bjørnebærene. Bland så inn pisket kremfløte. Hell vannet fra gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Hell den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis og krem.

Del sukkerbrødet i to lag og dynk dem med melk. Legg en sukkerbrødbunn nederst og legg på halvparten av fromasjen. Legg så på mandelbunnen, dynk den og legg på resten av fromasjen. Legg til slutt på den andre delen av sukkerbrødbunnen. Dekk kaken med pisket krem og marsipan. Her har vi farget marsipanen med kakao, mørkest rundt kanten og litt lysere med sjatteringer oppå. Legg på bjørnebærblomstene av marsipan.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 17909)
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bjørnebærblomstens drøm.Bjørnebærblomstens drøm.
Denne retten har 266,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladekake med bjørnebærkesam.Sjokoladekake med bjørnebærkesam.
Denne retten har 287,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.