Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bjørnebærgele hjemmelagd




Ingredienser

1 porsjon

1 kg bjørnebær
1 kg rips
500 g sukker pr 5 dl saft


Annonse


Fremgangsmåte:

Bærene renses, helles i en varmefast bolle og settes i en gryte med litt vann. Knus de litt og la det koke ca 20 minutter. Sil saften i ett klede. La det renne av over natten.
Mål opp saften og kok den opp. Ha i sukker. Kok i ca 10 minutter og ta geleprøven. Dvs kjøl ned litt gele og det skal henge på en skje.
Skum geleen og hel den i varme, rene glass. La den stå til den er avkjølt for å sjekke om den er stiv. Tett godt igjen og evt bruk parafinvoks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3784)
Kategori: Syltetøy/gele
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bjørnebærsyltetøy med gin.Bjørnebærsyltetøy med gin.
Denne retten har 220,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 49,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bjørnebærsyltetøy.Bjørnebærsyltetøy.
Denne retten har 146,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.