Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bjørnebærmousse med sjokoladedryss




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grbjørnebær
100grsukker
3stkegg
3blad(er)gelatin
2dlkremfløte
40grkokesjokolade, mørk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bjørnebærmousse med sjokoladedryss med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier220,26417,02Kcal
Protein4,408,33gram
Karbohydrat18,6535,31gram
Kostfiber2,023,82gram
Fett13,7826,09gram
Mettet fett8,0415,22gram
Salt0,090,17gram
Pris på oppskriftenKr 7,93Kr 15,01Kroner
Hele oppskriften veier757 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bjørnebærene hakkes grovt med en kniv og settes i fryseren i en time. Gelatinen bløtes og smeltes - holdes lunken. Sukker og eggeplommer piskes hvitt. Eggehvitene piskes seige og luftige.

Fløten piskes til krem. Eggeplommer, bjørnebær og krem vendes sammen, deretter eggehviter og gelatin vendes i. Moussen fylles i en form og settes kaldt. Moussen pyntes med reven sjokolade.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22072)
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dessert i glass.Dessert i glass.
Denne retten har 213,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche.Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche.
Denne retten har 262,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.