Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bjørnebærmuffins 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
125grbjørnebær
2sssukker
25grmandler
250grhvetemel
1,5tsbakepulver
1tsvaniljesukker
125grMargarin
125grsukker
1stksitron, revet skall
1dlmelk
2stkegg


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bjørnebærmuffins 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier298,632 776,90Kcal
Protein5,7553,47gram
Karbohydrat39,04363,03gram
Kostfiber2,1820,27gram
Fett12,79118,93gram
Mettet fett2,7425,48gram
Salt0,403,69gram
Pris på oppskriftenKr 4,06Kr 37,75Kroner
Hele oppskriften veier930 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland hvetemel, bakepulver og vaniljesukker i en skål.
Smuldre fettstoffet i.
Tilsett 125 g sukker og reven sitronskall.
Rør melk og de piskede egg i.
Rør forsiktig bjørnebær drysset med 1 ss sukker og hakkede mandler i.
Fordel deigen i papirformer og bak dem i ca. 20 minutter ved 200ºC.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 28203)
Tilberedningstid: 35 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Muffins
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.