Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bjørnebærmuffins med hvit sjokolade




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkegg
3dlsukker
1ssvaniljesukker
250grmarsipan, revet
4dlhvetemel
1tsbakepulver
150grsmør, smeltet
150grhvit sjokolade, grovhakket
125grbjørnebær, friske


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Soya
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bjørnebærmuffins med hvit sjokolade med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier390,065 405,30Kcal
Protein6,8094,23gram
Karbohydrat46,95650,61gram
Kostfiber1,6723,14gram
Fett19,08264,40gram
Mettet fett8,61119,31gram
Salt0,344,65gram
Pris på oppskriftenKr 6,05Kr 83,84Kroner
Hele oppskriften veier1 386 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pisk egg, sukker og vaniljesukker skummende og luftig. Tilsett marsipan og pisk deigen igjennom.
Vend siktet hvetemel og bakepulver i deigen.
Bland først med smeltet smør og dernest sjokolade.
Fordel deigen i smurte muffinsformer og dryss med bær. Bak kakene ved 175°C i ca. 25 min.

Tips:
Utenfor sesongen kan frosne bær anvendes. Feks også bringebær eller blåbær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26915)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Muffins
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.