Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche



Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche oppskrift.
Fotograf: Dansukker

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Paiskall

2,5dlhvetemel
75grsmør eller margarin
1stkeggeplomme
0,5dlLys Sirup

Fyll

2stkeggehviter
1dlMelis
1tsVaniljesukker
1dlhakkede mandler
0,5literbjørnebær (kan byttes ut med andre bær eller frukter)

Saus

1begercrème fraîche
3ssMelis
1stksitron, skallet revet og saften


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier262,993 230,83538,47Kcal
Protein4,2452,098,68gram
Karbohydrat22,28273,7145,62gram
Kostfiber2,5431,205,20gram
Fett16,87207,2534,54gram
Mettet fett8,94109,8318,30gram
Salt0,131,650,28gram
Pris på oppskriftenKr 6,76Kr 83,05Kr 13,84.-
Hele oppskriften veier1 229 totalt1 229 pr porsj205 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

1. Bland alle ingrediensene til deigen. Kle en paiform, ca. 22 cm i diameter, med deigen og stikk hull i bunnen. Sett formen i kjøleskapet i 30 minutter. Sett stekeovnen på 175°C.
2. Forhåndsstek paiskallet i 15 minutter.
3. Pisk eggehvitene til et fast skum. Tilsett sukker og pisk i noen minutter til. Vend mandlene og bærene forsiktig ned i røren. Hell røren i paiskallet og stek midt i ovnen i ca. 20 minutter. Marengsen skal få farge.
4. Pisk crème fraîche og melis. Tilsett sitronskall og sitronsaft. Server paien lunken med sausen til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 26617)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche.Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche.
Denne retten har 262,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.