Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bjørnestek




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,8kgbjørnekjøtt
1dashPepper
Sellerisalt
2feddhvitløk
225grsalt flesk
1kopp(er)svart kaffe
8porsjon(er)poteter


Annonse


Næringsdeklarasjon for Bjørnestek med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125,21557,37Kcal
Protein11,6952,04gram
Karbohydrat5,8726,13gram
Kostfiber0,622,76gram
Fett5,9726,58gram
Mettet fett0,652,89gram
Salt0,190,85gram
Pris på oppskriftenKr 14,03Kr 62,45Kroner
Hele oppskriften veier3 561 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bjørnekjøttet kan halvkokes i en blanding av vann og 1-2 ts soda, for å unngå den verste viltsmaken. Tørkes godt og krydres med salt og pepper. Plasser i en jerngryte og tilsett hvitløk, flesk og vann så det så vidt dekker.
Kokes til det er mørt og hell av sausen som tas vare på. Ta opp kjøttet og brun det i gryten på alle sider sammen med litt løk.
Sausen kan jevnes med litt mel og serveres ved siden av. Serveres med poteter.
Oppskriften kommer fra Canada

Kokingen med soda er jeg ikke helt sikker på. Kjøttet kan og vannes ut med eddik.

Merk! Bjørnekjøtt må være gjennomstekt eller kokt pga fare for trikiner.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3042)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Canada

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.