Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bjørnestek 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgbjørnestek
2ssrapsolje
1tssalt
0,5tsviltkrydderIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5tshvit eller svart pepper
Ca 3,5dlbuljong


Annonse


Næringsdeklarasjon for Bjørnestek 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier135,01317,36Kcal
Protein16,1037,85gram
Karbohydrat0,070,16gram
Kostfiber0,020,05gram
Fett7,8118,36gram
Mettet fett0,080,19gram
Salt0,571,34gram
Pris på oppskriftenKr 20,17Kr 47,41Kroner
Hele oppskriften veier1 881 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Halvtin steken dersom den er frossen.

Rens, tørk og bind opp kjøttet for å få fasong på steken. Hell olje i en stekegryte og brun kjøttet rundt det hele. Salt og pepre. Hell i litt buljong. Stikk inn et steketermometer. Legg på lokk og la steken surre under lokk i ca 2 timer eller til termometeret viser 80 C. Spe med buljong under stekingen. Må være gjennomstekt.

La steken hvile ca 15 minutter. Skjær den opp i tynne skiver og server med kokte poteter, grønnsaker og en frisk rødkålsalat med rosiner. Se egen oppskrift: Salater.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10808)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.