Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blåbær hetvin




Ingredienser

blåbær
0,3 liter vann pr kg bær
300 g sukker pr liter saft
0,4 g ammoniumfosfat pr liter saft
5 dl forkultur av annen frukt

100 g sukker pr liter ettersøtning


Annonse


Fremgangsmåte:

Overhell blåbærne med kokende vann. Rør godt og varm opp til 70°C og mos bærne. La det varmes i ytterligere 20 minutter før all saften presses ut. Tilsett sukker og ammoniumfosfat. Når mosen er kjølt ned tilsettes en forkultur av annen frukt, da blåbær er vanskelig å få til å gjære. Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider. Vinen ettersøtes med 100 g sukker pr liter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15307)
Kategori: Vinlegging
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.