Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blåbæris-sufflé




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,75litervaniljeis
0,25literkremfløte
3dlsøtt blåbærsyltetøy
1klase(r)blå druer, stor
mynteblader


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blåbæris-sufflé med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier227,95386,57Kcal
Protein1,752,97gram
Karbohydrat26,0344,14gram
Kostfiber0,050,08gram
Fett12,9721,99gram
Mettet fett8,3714,19gram
Salt0,050,09gram
Pris på oppskriftenKr 4,02Kr 6,82Kroner
Hele oppskriften veier1 018 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør isen myk. Pisk kremen. Bland forsiktig sammen. Rør inn blåbærsyltetøy. Pakk isene i en høy suffléform med rette kanter.

Fest en ca 5 cm høy pappskive rundt hele kanten på formen slik at den blir enda høyere. Og pakk isen helt opp.

Sett formen i fryseren i minst 4 timer.

Før servering løsnes pappringen fra formen. Server direkte fra formen. Pynt evt. med blå druer, blåbær og mynteblader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8438)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.