Gå til forsiden av matoppskrift.no



Blåbærpai

Bilde av Blåbærpai.
Fotograf: Magnus Thor Magnusson
Oppskriften på Blåbærpai har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3dlhvetemel
160grMargarin
2sssukker

Fyll:

300grblåbær
6stkegg
5sssukker
6ssfløte
0,5stksitron, skallet revet


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smudre mel og margarin tilsett sukker. Elt deigen raskt sammen. Sett deigen kaldt i ca. 1 time. Trykk deigen ut i smurt paiform 24 cm i diameter. Forstek paien i ca. 10 mm. ved 200 grader C. Legg blåbærene i paiformen. Btand egg, fløte sukker og sitronskall og hell det over blåbærene. Stek paien på nederste rille i ovnen ved 200 grader i 40 - 45 minutter, til eggemassen har stivnet. .

Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2340)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 259,17 Kcal Forklaring?
Protein 5,59 g
Fett 14,93 g
Karbo 24,73 g
Pris 6,22.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!