Blåbærpai

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3dlhvetemel
160grMargarin
2sssukker

Fyll:

300grblåbær
6stkegg
5sssukker
6ssfløte
0,5stksitron, skallet revet

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smudre mel og margarin tilsett sukker. Elt deigen raskt sammen. Sett deigen kaldt i ca. 1 time. Trykk deigen ut i smurt paiform 24 cm i diameter. Forstek paien i ca. 10 mm. ved 200 grader C. Legg blåbærene i paiformen. Btand egg, fløte sukker og sitronskall og hell det over blåbærene. Stek paien på nederste rille i ovnen ved 200 grader i 40 - 45 minutter, til eggemassen har stivnet. .

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 259,17 Kcal
Protein 5,59 g
Fett 14,93 g
Karbo 24,73 g
Pris 6,22.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Oppskriften har hatt 88325 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,1 poeng totalt (av max 6) fra 38 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2340)

Ekstra info

Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!