Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Blåbærpai

Oppskriften har fått 4 poeng. 4 poeng (av max 6) i snitt fra 37 lesere
Oppskriften har hatt 85803 lesere! 85803 lesere

Ingredienser

Porsjoner
3dlhvetemel
160grMargarin
2sssukker

Fyll:

300grblåbær
6stkegg
5sssukker
6ssfløte
0,5stksitron, skallet revet
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Blåbærpai er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Fotograf: Magnus Thor Magnusson
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse




Blåbærpai.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smudre mel og margarin tilsett sukker. Elt deigen raskt sammen. Sett deigen kaldt i ca. 1 time. Trykk deigen ut i smurt paiform 24 cm i diameter. Forstek paien i ca. 10 mm. ved 200 grader C. Legg blåbærene i paiformen. Btand egg, fløte sukker og sitronskall og hell det over blåbærene. Stek paien på nederste rille i ovnen ved 200 grader i 40 - 45 minutter, til eggemassen har stivnet. .
NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 259,173 096,15154,8 %
Fett: 14,93178,36 gr254,8 %Fett51,84 %
Protein: 5,5966,78 gr133,6 %Protein8,62 %
Karbo: 24,73295,43 gr98,5 %Karbo38,16 %
Fiber: 1,7621,03 gr70,1 %Fiber1,35 %
Mettet fett: 4,6054,95 gr274,8 %
Salt: 0,232,74 gr54,9 %
Hele oppskriften veier 1194,64 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.6,28 .-
Pris 1 porsjonerKr. 75,02 .-Se din tallerken
Pris pr stykkerKr 9,38.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kongelig blåbærterte hos oss.Les mer om Blåbærkake med eple hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2340



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser