Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Blåbærpai

Oppskriften har fått 4 poeng. 4 poeng (av max 6) i snitt fra 37 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 6,28 Kcal: 259,17 Fett: 14,93 gr Protein: 5,59 gr Karbo: 24,73 gr
Mettet fett: 4,60 gr Kostfiber: 1,76 gr Salt av natrium: 0,23 gr
Oppskriften har hatt 85088 lesere! 85088 lesere

Ingredienser

Porsjoner
3dlhvetemel
160grMargarin
2sssukker

Fyll:

300grblåbær
6stkegg
5sssukker
6ssfløte
0,5stksitron, skallet revet
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater38,16 prosent
Protein8,62 prosent
Fett51,84 prosent
Kostfiber1,35 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 75,02

Pris pr stykker

Kr 9,38
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Magnus Thor Magnusson
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse




Blåbærpai.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smudre mel og margarin tilsett sukker. Elt deigen raskt sammen. Sett deigen kaldt i ca. 1 time. Trykk deigen ut i smurt paiform 24 cm i diameter. Forstek paien i ca. 10 mm. ved 200 grader C. Legg blåbærene i paiformen. Btand egg, fløte sukker og sitronskall og hell det over blåbærene. Stek paien på nederste rille i ovnen ved 200 grader i 40 - 45 minutter, til eggemassen har stivnet. .




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Frisk bærpai hos oss.Les mer om Kongelig blåbærterte hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2340



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen