Blåbærsuppe


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 6dlbær
1litervann
5sssukker evt etter smak
2sspotetmel
0,5dlvann, kaldt


Fremgangsmåte:

Kok opp vannet og tilsett sukker og bær.
La bæra trekke på svak varme til de er godt møre. Smak om du syns det er passe søtt. Evt tilsett mer sukker. Lag jevning ved at du rører potetmel ut i kaldt vann i et glass. Trekk kjelen til side og rør jevningen i suppa.
Sett kjelen tilbake på plata og gi suppa et raskt oppkok. Server varm, lunken eller kald.
Serveres kald med kremdott eller litt vaniljeis.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2367)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 37,71 Kcal
Protein 0,27 g
Fett 0,09 g
Karbo 8,44 g
Pris 3,59.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!