Blåbærsuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 6dlbær
1litervann
5sssukker evt etter smak
2sspotetmel
0,5dlvann, kaldt


Annonse


Næringsdeklarasjon for Blåbærsuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier37,71144,43Kcal
Protein0,271,03gram
Karbohydrat8,4432,33gram
Kostfiber1,033,94gram
Fett0,090,34gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 3,59Kr 13,75Kroner
Hele oppskriften veier1 532 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vannet og tilsett sukker og bær.
La bæra trekke på svak varme til de er godt møre. Smak om du syns det er passe søtt. Evt tilsett mer sukker. Lag jevning ved at du rører potetmel ut i kaldt vann i et glass. Trekk kjelen til side og rør jevningen i suppa.
Sett kjelen tilbake på plata og gi suppa et raskt oppkok. Server varm, lunken eller kald.
Serveres kald med kremdott eller litt vaniljeis.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2367)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.