Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blåbærsuppe 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1litervann
5dlblåbær
1dlsukker
2sspotetmel
0,5dlvann, kaldt


Annonse


Næringsdeklarasjon for Blåbærsuppe 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier38,61138,22Kcal
Protein0,210,75gram
Karbohydrat8,6130,82gram
Kostfiber0,903,22gram
Fett0,170,61gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 2,95Kr 10,56Kroner
Hele oppskriften veier1 432 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vann og blåbær. Kok til bærene er møre. Smak til med sukker.
Lag jevning av potetmel og vann, og tilsett den under omrøring. Kok opp og ta av platen.

Server lunken på kalde høstkvelder.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2888)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.