Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blåskjell i paiskall




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
120grhvetemel (2 dl)
100grsmør eller margarin
0,5dlvann

Fyll

1liten boksblåskjell, ca 200 g
2stkegg
2dlfløte
1dashsalt
1dashpepper
2ssdill, hakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blåskjell i paiskall med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier272,58576,56Kcal
Protein9,3319,73gram
Karbohydrat11,0323,33gram
Kostfiber0,531,12gram
Fett21,1244,67gram
Mettet fett12,6726,80gram
Salt0,531,12gram
Pris på oppskriftenKr 7,33Kr 15,50Kroner
Hele oppskriften veier846 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk smør og mel til paideigen, eller smuldre smør og mel, tilsett vann, og arbeid deigen raskt sammen. Legg den til avkjøling ca 1 time.

Kjevle ut deigen og kle bunn og sider i en paiform. Prikk bunnen med en gaffel, sett formen i ovnen ved 225 C i ca 15 minutter.

Sil blåskjell og tørk forsiktig. Pisk egg og fløte sammen med krydderet, tilsett blåskjell og dill. Fyll paiskallet med blandingen.

Sett paien i ovnen ved 200 C i 25 minutter til fyllet er stivnet.

Server lunken pariserloff og smør til. Grønnsalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7724)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.