Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blåskjell og krepsehaler med saus i butterdeig




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1pakkebutterdeig, frossen
eller ferdige terteskjell/terteskåler
1boks(er)krepsehaler, rensede
1kgblåskjell
1knivsoddstøtt safran
1stk liteløk
1dashlitt meierismør
2dlhvitvin, tørr
2dlkremfløte
salt/hvit pepper
rikelig med frisk dill og persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blåskjell og krepsehaler med saus i butterdeig med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier227,62522,84Kcal
Protein5,2412,04gram
Karbohydrat14,1032,39gram
Kostfiber0,370,85gram
Fett15,5435,70gram
Mettet fett5,4212,45gram
Alkohol1,38 %
Salt1,042,38gram
Pris på oppskriftenKr 10,52Kr 24,16Kroner
Hele oppskriften veier1 378 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag terteskåler av butterdeig og forhåndstek disse eller bruk ferdige skjell/skåler.Vask og rens blåskjellene. Ha litt smør i en dyp kjele med safran og blank finhakket løk i dette. Ha oppi blåskjell og hvitvin. La surre 15-20 min.

Ta ut blåskjellene og tilsett kremfløte. Kok og reduser til halvparten. Tilsett hakket dill og persille i den ferdige sausen. Smak til med salt/pepper. Tilsett blåskjell og krepsehaler/reker. Hell opp i terteskålene og garner med dill asparges og sitron.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kari Lida
(Intern: 1305)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ovnsbakt sjøkreps.Ovnsbakt sjøkreps.
Denne retten har 337,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 33,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet piggvar og lettrøkt sjøkreps med blomkålkrem og sjøkrepssitrongresskum.Grillet piggvar og lettrøkt sjøkreps med blom.
Denne retten har 198,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skalldyr med sitrus til forrett.Skalldyr med sitrus til forrett.
Denne retten har 104,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.