Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Blåskjellsuppe

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 3230 lesere! 3230 lesere

Ingredienser

Porsjoner
40stkblåskjell, levende eller 200 g rensede blåskjell
1dashsalt
1dashpepper
2dlvann
2sssmør
1stkløk
2sshvetemel
6dlblåskjellkraft
1dlfløte
persille
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Blåskjellsuppe er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Damp blåskjellene i vann tilsatt salt og pepper til de åpner seg, 6-8 minutter. Fyll alt over i en bolle. Smelt smør i gryten - fres løken i fettet, dryss på hvetemel og spe med kraften. Ha skjellene tilbake i gryten, tilsett fløten og kok opp. Smak til med krydder, dryss rikelig med persille over.

1/2 ts karri eller litt safran kan tilsettes i det smltede smøret.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 77,11251,8612,6 %
Fett: 6,3520,74 gr29,6 %Fett74,11 %
Protein: 2,498,13 gr16,3 %Protein12,91 %
Karbo: 2,387,77 gr2,6 %Karbo12,34 %
Fiber: 0,240,78 gr2,6 %Fiber0,62 %
Mettet fett: 3,9612,93 gr64,7 %
Salt: 0,782,54 gr50,8 %
Hele oppskriften veier 1306,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,07 .-
Pris 4 porsjonerKr. 27,04 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 6,76.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Fiskesuppe med blåskjell hos oss.Les mer om Linsesuppe med sprøstekte blåskjell hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:6984



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser