Blåskjellsuppe

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
40stkblåskjell, levende eller 200 g rensede blåskjell
1dashsalt
1dashpepper
2dlvann
2sssmør
1stkløk
2sshvetemel
6dlblåskjellkraft
1dlfløte
persille

Fremgangsmåte:

Damp blåskjellene i vann tilsatt salt og pepper til de åpner seg, 6-8 minutter. Fyll alt over i en bolle. Smelt smør i gryten - fres løken i fettet, dryss på hvetemel og spe med kraften. Ha skjellene tilbake i gryten, tilsett fløten og kok opp. Smak til med krydder, dryss rikelig med persille over.

1/2 ts karri eller litt safran kan tilsettes i det smltede smøret.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 77,11 Kcal
Protein 2,49 g
Fett 6,35 g
Karbo 2,38 g
Pris 2,05.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 3619 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 2 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 6984)

Ekstra info

Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er enkel å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!