Gå til forsiden av matoppskrift.no



Blåskjellsuppe


Oppskriften på Blåskjellsuppe har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
40stkblåskjell, levende eller 200 g rensede blåskjell
1dashsalt
1dashpepper
2dlvann
2sssmør
1stkløk
2sshvetemel
6dlblåskjellkraft
1dlfløte
persille


Fremgangsmåte:

Damp blåskjellene i vann tilsatt salt og pepper til de åpner seg, 6-8 minutter. Fyll alt over i en bolle. Smelt smør i gryten - fres løken i fettet, dryss på hvetemel og spe med kraften. Ha skjellene tilbake i gryten, tilsett fløten og kok opp. Smak til med krydder, dryss rikelig med persille over.

1/2 ts karri eller litt safran kan tilsettes i det smltede smøret.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 6984)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 83,27 Kcal Forklaring?
Protein 3,35 g
Fett 6,67 g
Karbo 2,34 g
Pris 2,02.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!