Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blandet kjøttfondue




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grmørbrad, entrecôte eller ytrefilet av storfe.
100grflatbiff eller ytrefilet av svin
100grlammekjøtt
200grpølser, små eller skåret i biter
0,75litersoyaolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Soya
Spor-av-gluten
Spor-av-selleri
Spor-av-sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blandet kjøttfondue med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier584,181 716,03Kcal
Protein7,5822,27gram
Karbohydrat0,892,61gram
Kostfiber0,020,06gram
Fett61,14179,60gram
Mettet fett9,6928,46gram
Salt0,320,93gram
Pris på oppskriftenKr 6,15Kr 18,07Kroner
Hele oppskriften veier1 175 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Skjær renskåret kjøtt i i 2-3 cm store terninger.
Legg kjøttet i porsjonsskåler.
La hver person steke sitt eget kjøtt i den oppvarmede soyaoljen. Forskjellige sauser serveres til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2118967746)
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fondue.Fondue.
Denne retten har 168,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.