Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blandsmør fra Sollia




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grhvit surost
4literKremfløte
Ca 1sshvetemel, toppet
litt salt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blandsmør fra Sollia med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier333,2414 892,50Kcal
Protein2,28101,89gram
Karbohydrat4,38195,74gram
Kostfiber0,031,34gram
Fett34,061 522,14gram
Mettet fett22,381 000,16gram
Salt0,062,74gram
Pris på oppskriftenKr 6,53Kr 291,83Kroner
Hele oppskriften veier4 469 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Osten gnis ganske fin, fløten kokes opp og mjølet vispes på. Grøten skal være tynn, nærmest som tykk velling. Slåes varm over osten, blandes godt og smakes til med litt salt.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 17995)
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.