Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blings med sennepsmarinert flyndrefilet



Blings med sennepsmarinert flyndrefilet oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Flyndre tar ikke lang tid å grille siden filetene er så tynne. Dette er en smakfull oppskrift der flyndren er marinert med sennep og servert på brød med vinaigrette.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkflyndrefilet, med skinn
4tsdijonsennep
4sstimian, frisk
4skive(r)brød
1dashsalt og pepper
olje
bomullshyssing

Vinaigrette

2sstomat, soltørket
2ssbladpersille
2dlolivenolje
1dleplecidereddik
2tsdijonsennep
1stkbrokkoli
200grspinat


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Sennep
Spor-av-melk
Spor-av-soya
Spor-av-sulfitt
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blings med sennepsmarinert flyndrefilet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier123,241 090,49Kcal
Protein12,19107,86gram
Karbohydrat2,3420,71gram
Kostfiber0,887,79gram
Fett7,0462,29gram
Mettet fett1,109,73gram
Salt0,322,80gram
Pris på oppskriftenKr 11,34Kr 100,34Kroner
Hele oppskriften veier3 539 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg filetene på kjøkkenbenken med skinnsiden ned, og smør 1 ts sennep utover hver filet, og dryss med finhakket timian, salt og pepper.
Del hver filet i to og legg bitene med kjøttsiden mot hverandre. Bind litt fuktet bomullshyssing rundt for å holde bitene sammen.
Pensle brødskivene med litt olje og grill så de blir gylne på begge sider.
Pensle skinnsidene på fisken med olje, og grill på høy varme til skinnet er sprøtt og gyllent, ca. 1 minutt på hver side.

Vinaigrette
Finhakk soltørkede tomater og bladpersille, og ha i et tomt syltetøyglass med lokk sammen med olivenolje, eplecidereddik og dijonsennep.
Rist godt til en tykk dressing. Du kan også røre kraftig med en visp. Del brokkoli i biter, så i tynne skiver.
Bland brokkoli og spinat med vinaigretten.
Legg en grillet brødskive på hver tallerken, fordel vinaigrette over og topp med fisken.
Tips: Om du ikke vil binde filetene sammen kan du beholde dem hele og grille dem med skinnsiden ned til de er ferdige.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 31109)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hvit fisk i grillrist.Hvit fisk i grillrist.
Denne retten har 105,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet rødspette i pita.Grillet rødspette i pita.
Denne retten har 144,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hel grillet rødspette.Hel grillet rødspette.
Denne retten har 133,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet slettvar eller annen flatfisk.Grillet slettvar eller annen flatfisk.
Denne retten har 105,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Blings med sennepsmarinert flyndrefilet.Blings med sennepsmarinert flyndrefilet.
Denne retten har 123,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.