Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blinis med fenalår. rogn og reker



Blinis med fenalår, rogn og reker oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Variant av russiske pannekaker med godt fyll

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
10grgjær
2,5dlmelk, lunken
175grbokhvetemel, eller hvetemel
1stkegg
0,5tssalt
1,5ssfløte
2ssmargarin til steking
100grfenalår
100grrogn
100grreker, pillede
1dlrømme
0,5stkrødløk, finhakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk
Skalldyr
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blinis med fenalår. rogn og reker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier199,78502,74Kcal
Protein10,3025,92gram
Karbohydrat14,1035,48gram
Kostfiber0,511,28gram
Fett11,2428,29gram
Mettet fett4,7311,90gram
Salt1,473,70gram
Pris på oppskriftenKr 11,19Kr 28,16Kroner
Hele oppskriften veier1 007 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Rør gjæren ut i lunken melk, ca. 37 °C, og tilsett hvetemel. Rør godt. Skill egget. Ha eggeplommen og salt i deigen. Rør godt. La deigen stå til heving i 3-4 timer. Nå skal deigen ha en tyktflytende konsistens. Hvis den er for tykk, kan du tilsette litt melk.

2. Pisk eggehvite og krem hver for seg. Vend begge deler forsiktig inn i deigen.
3. Stek runde små pannekaker av røren, 7-8 cm i diameter og omtrent 1 cm tykke, på medium sterk varme.
4. Legg blinisene utover et fat, eller på tallerkener, og smør en liten teskje rømme på hver. Lag tre varianter. En med fenalår, en med rogn og finhakket rødløk og en med reker. Pynt med eventuelt friske urter, og sitron.

Tips:
Bytt ut blinis med svelerøre som du får kjøpt halvfabrikata i poser som du steker i små lapper. Tilsett litt salt i røren.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 21920)
Tilberedningstid: 60 min +
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Blinis med fenalår, rogn og reker.Blinis med fenalår, rogn og reker.
Denne retten har 199,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.