Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blinis med sort kaviar



Blinis med sort kaviar oppskrift.
Fotograf: Kylling.no
Blinis er navnet på russiske pannekaker som lages med gjær. De kan serveres med ulike toppinger både salte og søte. Her med kaviar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grhvetemel
50grsammalt hvete fin
0,5pakkegjær eller 1 ts tørrgjær
4dlmelk, lunken
4stkeggeplommer
2sssmør, smeltet
3ssrømme
4stkeggehviter
0,5tssalt
1dashsmør til steking
rømme
stor kaviar eller lodderogn
litt finhakket rødløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blinis med sort kaviar med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier187,42230,64Kcal
Protein7,379,07gram
Karbohydrat19,6524,18gram
Kostfiber1,601,97gram
Fett8,4610,41gram
Mettet fett4,475,50gram
Salt0,530,65gram
Pris på oppskriftenKr 2,69Kr 3,31Kroner
Hele oppskriften veier985 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør gjæren ut i lunken melk (eller bland tørrgjær i melet), og tilsett melet. Rør til alt er godt blandet. Dekk bollen med plast og la den stå kald natten over.

La røren bli romtemperert før eggeplommer, smør, rømme og salt tilsettes. Rør godt. Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig inn i røren.

Sett røre med skje til passe store blinis i middels varm stekepanne. Snu blinisene når røren har stivnet på overflaten.

Legg 2 – 3 blinis på hver tallerken sammen med 1 ss rømme, kaviar og dryss over finhakket rød løk.

Tips:
Blinisene kan stekes ferdige noen timer før. Pakk dem godt inn i folie og varm dem forsiktig i ovn før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 23069)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Blinis med sort kaviar.Blinis med sort kaviar.
Denne retten har 187,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.