Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blinis med stenbitrogn




Blinis er navnet på russiske pannekaker som lages med gjær. De kan serveres med ulike toppinger både salte og søte. Her med rogn, creme fraiche og rødløk

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Blinis:

15grgjær
0,5stkegg
0,5tssalt
2dlboghvetemel
2dlhvetemel
4dlmelk
150grstenbitrogn
1stkrødløk, finhakket
2dlcreme fraiche
friskkvenet pepper
dillkvister


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Blinis med stenbitrogn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier171,931 940,2664,68Kcal
Protein6,9378,212,61gram
Karbohydrat18,06203,816,79gram
Kostfiber0,849,480,32gram
Fett7,8188,142,94gram
Mettet fett4,3148,641,62gram
Salt0,394,400,15gram
Pris på oppskriftenKr 5,23Kr 59,02Kr 1,97.-
Hele oppskriften veier1 129 totalt1 129 pr porsj38 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 30 blinis

Rør gjæren ut i litt av den lunkne melk og tilsett egg, salt og mel. Sped opp med resten av melken og pisk deigen glatt. La deigen heve ca. 1 time.
Bak små pannekager i rikelig smør og anrett ca. 3 pr. person med hhv. stenbitrogn med pepper, creme fraice og finhakket rødløk.
Pynt til sist med en dillkvist.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21724)
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.