Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blod-baller




Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

Lag en tykk røre av blod, melk og byggmel, litt sukker, salt, pepper og nellik. Form røren til boller med hendene. Ta et stykke nyretalg eller flesk inni hver bolle og kok dem i lettsaltet kjøttkraft med litt timian.

Når bollene er kokt, har man litt melk i kraften og de spises så med skje av dyp tallerken. Flatbrød som tilbehør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13776)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.