Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodkleppmelk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,25litervann,
0,25literblod,
1,5dlsukker
1stkegg
rugmel,
hvetemel,
melk,
salt.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodkleppmelk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114,33195,20Kcal
Protein7,8913,47gram
Karbohydrat18,6931,91gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett0,891,52gram
Mettet fett0,240,41gram
Salt0,230,40gram
Pris på oppskriftenKr 2,87Kr 4,90Kroner
Hele oppskriften veier683 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland vann, blod, sukker, egget og mel til en passe fast deig. Lag små boller som legges i kokende melk. Smak til med litt salt. La dette koke i ca. 20 minutter.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18315)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.