Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodklubb å la Signe Minde




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4dlblod,
100grhavregryn
3stk storrårevne poteter,
1tssalt
1knivsoddsalt
Ca 2håndfull(er)hvetemel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodklubb å la Signe Minde med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier122,83370,74Kcal
Protein8,9627,04gram
Karbohydrat18,7656,62gram
Kostfiber1,975,95gram
Fett0,892,69gram
Mettet fett0,110,33gram
Salt0,792,37gram
Pris på oppskriftenKr 2,93Kr 8,84Kroner
Hele oppskriften veier1 207 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland blodet og alt det tørre (så lite hvetemel som mulig, men nok til at deigen blir formbar), lag klubber, legg litt sauefett i dem og kok dem i lettsaltet vann. De er ferdigkokt når du kan skjære gjennom dem uten at noe sitter igjen på kniven.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18334)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.