Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodklubb (Komsa) å la Ella Nilsen




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4dlblod,
2dlvann,
12ssnyretalg
1tssalt
2tspepper,
2tsnellik,
12dlrugmel eller hvetemel,
5stk litepoteter.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodklubb (Komsa) å la Ella Nilsen med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier262,821 364,82Kcal
Protein7,8440,71gram
Karbohydrat22,13114,92gram
Kostfiber5,8630,43gram
Fett14,5875,71gram
Mettet fett6,9436,04gram
Salt0,442,31gram
Pris på oppskriftenKr 3,23Kr 16,77Kroner
Hele oppskriften veier2 077 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell potetene og riv dem, hakk nyretalgen og sil og visp blodet. Bland alt godt sammen til en løs deig og kok opp litt vann og salt. Form klubber/boller med en treskje dyppet i kaldt vann. Legg klubbene forsiktig i vannet og la dem koke i 15 minutter.
Server dem med smeltet smør og sirup.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18346)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.