Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodklubb av rein




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1litersilt og oppisket blod,
0,5tspepper,
0,5tsnellik,
Ca 2,5tssalt
1stk storraspet potet,
1tskarve,
1kgbyggmel og
Ca 5,5sshvetemel.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodklubb av rein med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier181,50687,60Kcal
Protein12,4947,32gram
Karbohydrat29,62112,21gram
Kostfiber3,6513,83gram
Fett0,642,42gram
Mettet fett0,100,38gram
Salt1,013,82gram
Pris på oppskriftenKr 3,49Kr 13,22Kroner
Hele oppskriften veier2 273 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Alt blandes til en røre. La den svelle litt, ha i talgbiter, lag passende store boller og legg dem forsiktig i kokende vann eller kraft. (Forhold: 1 bolle per liter væske - de må ligge romslig i kasserollen.)

Koketid: ca. 30 minutter. Blodklubben spises med kokte poteter til.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18367)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.