Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodklubb (flatklubb) fra Ringsaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literBlod
1,5tssalt
1tsnellik
0,25tspepper
like deler rug- og byggmel


Annonse


Næringsdeklarasjon for Blodklubb (flatklubb) fra Ringsaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier76,89194,79Kcal
Protein18,5747,04gram
Karbohydrat0,090,23gram
Kostfiber0,090,23gram
Fett0,230,58gram
Mettet fett0,010,03gram
Salt1,584,00gram
Pris på oppskriftenKr 6,03Kr 15,28Kroner
Hele oppskriften veier1 013 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sil blodet. Bland salt, krydder og mel til fast deig. Lag passe stort emne som kjevles ut til cirka 1 cm. leiv. Klubbene stikkes ut med lokk og kokes i saltet vann. Serveres med smeltet smør og sukker til.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18093)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.