Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodklubb fra Troms




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
7,5dlblod,
1kopp(er)vann,
2kopp(er)hakket talg,
salt,
1dashpepper,
0,5kgsiktet rugmel.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodklubb fra Troms med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier306,261 447,23Kcal
Protein10,3749,00gram
Karbohydrat18,5787,75gram
Kostfiber2,2810,77gram
Fett20,6697,63gram
Mettet fett10,0647,54gram
Salt0,231,08gram
Pris på oppskriftenKr 4,40Kr 20,79Kroner
Hele oppskriften veier1 890 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Alt blandes til en deig som er så fast at sleiva står i røren. Lag så boller med en skje og legg dem i kokende, lettsaltet vann. La dem koke i ca. 1/2 time.
Klubbene spises med smør og sirup på. Kald klubb kan skjæres i skiver og stekes lett i margarin.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18316)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.