Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodkurv




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grfinskåret flesk
1literblod
1tssalt
1tspepper


Annonse


Næringsdeklarasjon for Blodkurv med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier164,03578,21Kcal
Protein17,2160,67gram
Karbohydrat0,080,28gram
Kostfiber0,050,18gram
Fett10,5337,12gram
Mettet fett3,9213,82gram
Salt0,933,29gram
Pris på oppskriftenKr 7,67Kr 27,04Kroner
Hele oppskriften veier1 410 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm opp flesket i en gryte og tilsett blod, salt og pepper. Rør til blodet har stivnet og har forandret farge. Ikke la det bli tørt

Dette er oppskrift fra setesdalen. Det ble servert flatbrød, smør og poteter til denne retten.
Blodkurv kan og fryses.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2798)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.