Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpølse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stklungeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1literblod
200grnyretalg
3tssalt
1tsallehånde
Byggmel
Tarmer av gris


Annonse


Næringsdeklarasjon for Blodpølse med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier206,69316,16Kcal
Protein16,1924,76gram
Karbohydrat0,110,17gram
Kostfiber0,050,08gram
Fett15,7124,03gram
Mettet fett7,7311,82gram
Salt2,153,29gram
Pris på oppskriftenKr 6,29Kr 9,62Kroner
Hele oppskriften veier1 224 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens, vask og forvell lungene i ca 15 minutter. Males så 1 gang. Bland blod, salt, allehånde og mel til røreskjeen står i bollen. Ha i lunene og hakket nyretalg.
Fylles i rengjorte tarmer ca halvfulle og knytes igjen. Kokes i ca 5 minutter.
Nå kan de henges til lagring kaldt og luftig. Før bruk kokes de i 1-2 timer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2842)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Buskerud
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.