Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpølse av rein




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5literreinblod,
3dlmelk,
2sssalt
1tspepper og
9dlmel.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodpølse av rein med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier169,372 266,17Kcal
Protein12,03160,96gram
Karbohydrat27,61369,42gram
Kostfiber1,3117,53gram
Fett0,9112,18gram
Mettet fett0,263,48gram
Salt3,1742,44gram
Pris på oppskriftenKr 3,11Kr 41,61Kroner
Hele oppskriften veier1 338 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ingrediensene blandes til en røre.
Pass på at røra ikke blir for tykk. Fyll røra i 6-7 rengjorte kjesemager - ikke for mye. Bruk fettet som ligger i kjesemagen, men fjern det som er overflødig. Sy sammen og kok pølsene en time i kjøttkraft.

Denne røra kan tilføres mer mel og kokes som blodklubb i ca. 1/2 time.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18365)
Kategori: Konservering
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.