Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpølse fra Jølster




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5literblod
Ca 400grnyretalg, spekk eller flesk
2kgråskrelte poteter
Ca 3,5sssalt
Ca 2,25dlhvetemel, grovhvete eller byggmel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodpølse fra Jølster med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier167,401 044,85Kcal
Protein9,2857,92gram
Karbohydrat8,6654,05gram
Kostfiber1,207,49gram
Fett10,3664,66gram
Mettet fett5,0631,58gram
Salt2,0712,89gram
Pris på oppskriftenKr 3,93Kr 24,53Kroner
Hele oppskriften veier3 745 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rasp potetene, bland i blodet, rør inn mel og salt. Skjær talg eller spekk i små terninger og bland det i deigen. Fyll i plastposer som egner seg eller i smurte former. Legg over aluminiumsfolie og kok i 1 ½ - 2 timer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13979)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.